Вижте 4-те възможни сценария, с които може да приключи Мондиал 2022


Вижте 4-те възможни сценария, с които може да приключи Мондиал 2022
Снимка: Getty Images

1928 0

Развоят на Световното първенство по футбол в Катар определено може да се определи като неочаквано и невероятно, а краят - абсолютно непредвидим!

След като станахме свидетели на страхотни изненади по време на груповата фаза, малко по-очаквани резултати на 1/8 финалите и напълно непредвидими изходи от 1/4 финалите, последните четири тима, които се борят на стъпят на световния връх във футбола можем да наречем абсолютно достойни във всяко едно отношение. 

Съществуват и четири различни сценария, по които може да приключи Мондиал 2022, а всички те са абсолютна наслада за душата на неутралния фен. Ето кои са те: 

  1. Аржентина да триумфира, а това да попълни колекцията на Лионел Меси от абсолютно всички титли на клубно и национално ниво на футболиста.
  2. Хърватия да спечели своята първа световна титла в историята не само на страната, но и на Балканския полуостров
  3. Африка да стъпи на световния връх в лицето на Мароко, който гази всичко по пътя си до момента в Катар.
  4. Франция да стане първият отбор, който защитава титлата си за второ поредно издание за първи път от 60 години. Единствените два отбора правили го до момента са Бразилия, която отпадна от Хърватия и Италия, която не успя да се класира изобщо на Мондиал 2022. 

Каквото и да се случи на 1/2 финалите (13.12 и 14.12) и финалът (18.12) Световното първенство по футбол през 2022 определено ще остане в историята.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички