"Меси е страховит"! Звезда на Нидерландия с признание за срещата си с аржентинеца на Световното първенство


"Меси е страховит"! Звезда на Нидерландия с признание за срещата си с аржентинеца на Световното първенство
Снимка: GettyImages

2221 0

Защитникът на националния отбор на Нидерландия - Юриен Тимбър, не крие факта, че задачата да спре не кого да е, а суперзвездата на Аржентина - Лео Меси, по време на Световното първенство в Катар е представлявала истински кошмар за него.

Успехът на "албиселесте"

"Гаучосите" и "лалетата" се изправиха един срещу друг в драматичен двубой от 1/4 финалите на Мондиала миналата година. Тимът, воден от Лионел Скалони, продължи напред след 2:2 в редовното време и 4:3 при 11-метровите наказателни удари. Именно легендата на Барселона реализира от бялата точка преди прекъсването и отново при решителните дузпи.

Страховит и невероятен!

"Да срещнеш Меси на Световното първенство ли? Меси е страховит! Получава лош пас, така че решаваш да скочиш и да опиташ да му отнемеш топката. Поставяш го под напрежение веднага, но той е способен да "убие" лошото подаване с едно докосване. За част от секундата топката е в крака му и под негов пълен контрол. Невероятно е", споделя Тимбър пред "Ziggo Sport".

Меси се отличава и с асистенция за Науел Молина по време на четвъртфиналния мач срещу Нидерландия. Той регистрира 5 изстрели, 2 от които точки, както и 2 от 3 успешни дрибъла, печелейки наградата "Играч на мача".

Какво направиха Меси и любимата му Антонела вечерта преди големия финал на Мондиала?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички