"Усмивка за милиони": Как реагира Лионел Меси, като му изкрещяха, че е световен шампион (ВИДЕО)


"Усмивка за милиони": Как реагира Лионел Меси, като му изкрещяха, че е световен шампион (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

3109 0

Френският шампион ПСЖ записа важна победа с 3:1 над Ланс в Лига 1. Парижани сломиха втория във временното подреждане и така увеличиха аванса си на цели 9 точки. Точни за успеха бяха Килиан Мбапе, Витиня и Лионел Меси.

Именно реакция на аржентинската суперзвезда обаче набира все по-голяма популярност в социалните мрежи. Тя е непосредствено отпреди въпросния сблъсък. Провокирана е от думи на привърженик към Лео, с които го нарича световен шампион.

"Давай напред, световен шампион" - изкрещя един запалянко по време на загрявката за футболистите преди сблъсъка. Очевидно това се хареса на Лионел, който грейна с усмивка на своето лице. Можете да видите случилото се чрез кадрите по-долу в материала.

Както е известно, през декември миналата година "гаучосите" спечелиха Световното първенство по футбол в Катар. Световната титла бе и голямата мечта за седемкратния носител на "Златната топка", като именно той бе героят за своята страна.

Напоследък феновете на ПСЖ нерядко изразяват недоволството си спрямо аржентинеца и начина му на игра. Срещу Ланс обаче станаха свидетели на красив момент - с петичка между двамата и топката бе в мрежата: яростта на Меси и Мбапе (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички