Ерик Кантона: Господ изпълни две желания на Марадона - за Аржентина и Наполи


Ерик Кантона: Господ изпълни две желания на Марадона - за Аржентина и Наполи
Снимка: Getty Images/Guliver

3472 0

Легендарният Френски футболист и икона на Манчестър Юнайтед Ерик Кантона разкри, че зад успехите на националния отбор на Аржентина на Мондиал 2022 и Наполи в Серия А стои не кой да е, а самият Диего Армандо Марадона.

Кантона вярва, че Марадона, който напусна този свят през 2020 година, се е срещнал с Господ и го е помолил да му изпълни две желания - за Аржентина и Наполи.

"Две години след смъртта на Диего Аржентина спечели първата си световна титла от 36 години насам. Сега, след 33 години, Наполи спечели първото си Скудето, след като Диего спечели второто и последно през 1990 г. Аз вярвам, че Господ изпълни две желания на Марадона - за Аржентина и Наполи. Сигурен съм, че Диего празнува в небесата така, както го правеше и на земята", сподели Кантона в интервю.

Именно Диего Марадона бе свързан с последните два успеха както на клубния си отбор, така и на Аржентина. Легендарният футболист донесе трофея от Световното през 1986 в Мексико в Буенос Айрес, а след това - през сезон 1989/90, вдигна Скудетото с екипа на Наполи.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Служител на Наполи: Ако Марадона беше с нас, щеше да се напие.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички