Май бързо забрави за провала: Неймар си навлече гнева на цяла Бразилия


Май бързо забрави за провала: Неймар си навлече гнева на цяла Бразилия
Снимка: Getty Images

3136 0

Едва измина една седмица от отпадането на Бразилия от Световното първенство, след като отборът допусна загуба от Хърватия, а името на Неймар не спира да се върти в медиите. Звездата на ПСЖ бързо навлече гнева на сънародниците си.

Marca съобщава, че бразилецът не се е нуждаел от много време, за да се върне към старите си навици и откакто се е прибрал в Сао Пауло, е излязъл „извън контрол“. Неймар е организирал голям купон в дома на сестра си, като се е опитал да държи събитието възможно най-дискретно, за да избегне евентуални скандали. Не е нужно да се съобщава, че намерението му не е било успешно.

На купона са присъствали различни бразилски известни личности, не са липсвали и футболисти. Играчът на Манчестър Юнайтед Антони също е бил там.

Дали това е начинът, по който Неймар се опитва да преживее отпадането на Бразилия, или просто бързо е забравил провала и продължава да си живее живота - остава само да гадаем.

Националният селекционер на „селесао“ Тите подаде своята оставка, след като не успя да изведе отбора до финала. Добре познато име обаче е спрягано за негов заместник.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички