Луис Суарес е отклонил предложение от славен бразилски гранд


Луис Суарес е отклонил предложение от славен бразилски гранд
Снимка: GettyImages

1374 0

Бившият нападател на Барселона и Ливърпул – Луис Суарес, е отклонил опцията да подсили бразилския гранд Гремио съвсем наскоро. 35-годишният стрелец стана свободен агент, след като в края на календарната година му изтича договора с Насионал и се очаква той да избере къде да продължи футболния си път.

Родният клуб на Ел Пистолеро му предложи да продължи да играе за тях за една година, но той отказва да преподпише договора с уругвайския клуб. В този момент Суарес има ангажимент към Световното първенство в Катар, но спекулациите около неговото бъдеще не стихват.

Според трансферния гуру Фабрицио Романо самият играч е бил потърсен от Гремио, но опитният футболист е отклонил възможността да подсили бразилския клуб. Романо пише, че Суаерс има „различни планове“ за неговото бъдеще.

Суарес игра за Насионал между 1998-а и 2006-а и в този период общо има четири мача за първия отбор, след което направи трансфер в Грьонинген. След завръщането си Суарес вкара осем гола и даде три асистенции в 16 мача, помагайки на отбора да триумфира в уругвайската Примера дивисион.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички