Луис Суарес се извини от името на целия отбор на Уругвай заради глупава постъпка


Луис Суарес се извини от името на целия отбор на Уругвай заради глупава постъпка
Снимка: Getty Images/Guliver

2266 0

Нападателят на Уругвай Луис Суарес се извини от името на отбора заради това, че не спазва мерките за социална дистанция по време на квалификационния цикъл за Мондиал 2022 в зона Южна Америка. Националният отбор беше подложен на жестока критика, след като се появиха снимки на играчи, които се наслаждават на барбекю, без да спазват социална дистанция.

След това 16 души дадоха положителни проби за коронавирус. "Много хора ни критикуват, допуснахме грешка и се извиняваме за това. Заразяването не се случи на барбекюто, това е много ясно. Имахме лошия късмет един от нас да се зарази в Колумбия", заяви Суарес в предаването "Punto Penal" на уругвайската телевизия.

Суарес също така каза, че той и други съотборници са дали отрицателни тестове няколко пъти по време на международната пауза, включително след като Матиас Вина стана първият играч с положителен тест.

"Всички се чувствахме несигурни, както бяхме с Матиас в съблекалнята и душовете, но след това имахме отрицателни резултати и си помислихме, че сме в безопасност. Направихме грешка. Намалихме бдителността си, когато се тествахме отрицателно и след това започнаха да се появяват няколко положителни теста. Направихме нещо нередно. Това трябва да служи като предупреждение за всички млади хора, че никой не е имунизиран и въпреки че много често се тестваме, трябва да се грижим за себе си", добави Суарес.

А кое е условието, отдалечило Луис Суарес от Барселона - може да видите в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички