Лионел Скалони осъди държанието на Емилиано Мартинес и заяви: Той е малко дете


Лионел Скалони осъди държанието на Емилиано Мартинес и заяви: Той е малко дете
Снимка: Getty Images

1616 0

Наставникът на националния отбор на Аржентина - Лионел Скалони, направи любопитен коментар по адрес на своя вратар - Емилиано Мартинес, който бе ключова част за спечелването на Световното първенство по футбол в Катар.

Поведението на Мартинес по време на финала срещу Франция и след него определено не бе за пример, а неговият треньор го осъди и заяви, че един ден той ще съжалява за държанието си.

"Има неща, от които Дибу Мартинес няма да е доволен, но той е едно малко дете. Невероятно е колко добро момче е, когато го опознаете. Той беше едно от откритията, които ни доставиха огромна радост. Той има личност, която е дала много на нашата група", каза Скалони за "Cadena Cope".

Много фенове, експерти и мениджъри не останаха доволни от държанието на Емилиано Мартинес по време на празненствата на "гаучосите" след спечелването на Мондиала. Мнозина вярваха, че то е ненужно и дори до някаква степен хвърля сянка върху големия триумф.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Месец след триумфа - Меси отново "стъпа" в Катар.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички