ВИДЕО: Точно месец след триумфа, Лео Меси отново стъпи в Катар


ВИДЕО: Точно месец след триумфа, Лео Меси отново стъпи в Катар
Снимка: Getty images

1333 0

Очакваното завръщане на един от най-добрите футболисти в историята и актуален световен шампион - Лео Меси, в Близкия Изток е факт. Легендарният аржентинец стъпи отново в Катар, но този път с клубния си ПСЖ.

Само преди месец "гаучосите" триумфираха в страната, вдигайки трофея от Световното първенство за трети път в историята след изключително емоционален мач срещу Франция.

Сега Меси се завръща, за да донесе нови емоции на запалянковците. Привържениците на футбола нямаха търпение това да се случи, защото в Близкия Изток го очаква не кой да е, а вечният му съперник Кристиано Роналдо.

Португалецът облича за първи път екипа на новия си тим Ал Насър в двубой, който е именно срещу парижани. Милиони фенове се редиха на онлайн опашки, за да се сдобият с билети за срещата, но малцина успяха.

Все още не е ясно дали Меси ще вземе участие в приятелския мач, но фактът, че все пак отлетя с отбора изглежда показателен, че Кристоф Галтие може да зарадва всички фенове, които жадуват да видят двамата любимци на новото време отново един срещу друг.

Ето колко ще струва да гледаме потенциалната среща на Меси и Роналдо

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички