Световният шампион Емилиано Мартинес похарчи 20 000 паунда за куче-пазач на дома


Световният шампион Емилиано Мартинес похарчи 20 000 паунда за куче-пазач на дома
Снимка: Instagram

4337 0

Вратарят на Аржентина Емилиано Мартинес е инвестирал немалка сума в подобряването на сигурността в своя дом. Световният шампион с "гаучосите" си е купил специално куче-пазач, което да пази имота му в Бирмингам, съобщава "Daily Star".

Кучето е белгийска овчарка, порода малиноа, и е специално обучено. То е струвало на вратаря 20 000 паунда. Тези животни достигат до 30 килограма и се смятат за едни от най-умните кучета в света. Малиноата се използва често в спецслужбите.

Стражът на Астън Вила е решил да се предпази от евентуално нападение на дома му с цел кражба, каквито се случват напоследък много често не само в Англия, но и в цяла Европа.

Аржентинският национал стана широко известен след участието си на Световното първенство по футбол. Той направи страхотно представяне в Катар, като на няколко пъти играта му бе решителна за победите на тима. Поведението му след финала срещу Франция обаче не беше най-доброто и това все още се обсъжда в мрежата и в медиите.

А ето на какво специално място си татуира световната титла Мартинес. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички