Легендарен "петел" посочи дуела, който може да реши срещата от Световното по футбол Англия-Франция


Легендарен "петел" посочи дуела, който може да реши срещата от Световното по футбол Англия-Франция
Снимка: Getty Images/Guliver

1151 0

Легендарният бивш френски футболист Емануел Пти посочи ключовия дуел, който може да реши четвъртфинала между Англия и Франция на Световното първенство по футбол в Катар.

Пти има сериозни притеснения за една от защитните зони на Дидие Дешан, която е охраняване от Жул Кунде. Легендата смята, че дуелът Кунде - Фодън ще реши сблъсъка.

"Фодън е може би най-талантливият играч на Англия. Ако има някой, способен да доставя страхотни подавания, то това е той. Видяхме го срещу Сенегал на осминафинала, той се справи отлично тогава", посочи Пти за RMC Sport.

"Кунде не ме успокои срещу противници, които не са топ имена. Настоящият отбор все още не са срещали играчи от международен калибър. Ще бъдем предизвикани щом стане въпрос за личности и характери", добави още бившият играч.

Фил Фоудън може да се похвали с попадение и две асистенции в 167 изиграни минути на Мондиал 2022. На Жул Кунде пък му бе поставена оценка 6,6 от статистическата компания "WhoScored" след три изиграни мача на световните финали.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Англия и Франция влязоха във виртуална война.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички