Дешан и Варан скастрили звездите на Франция на полувремето срещу Полша


Дешан и Варан скастрили звездите на Франция на полувремето срещу Полша
Снимка: GettyImages

959 0

Селекционерът на Франция Дидие Дешан е държал реч на играчите си по време на осминафиналния двубой от Световното първенство по футбол срещу Полша. Той е бил подкрепен от защитника Рафаел Варан, а повод за това е станало представянето на "петлите" през първата част.

Двубоят завърши с победа за световния шампион с 3:1, но на почивката "петлите" водеха само с 1:0, благодарение на гол на Оливие Жиру в 44'.

Дешан е бил много недоволен от видяното и е поискал повече движение от страна на футболистите. Той им е заявил, че играят като аматьори. По-конкретно треньорът е заръчал на Антоан Гризман да не иска топката във всяка част от терена, а да работи по-добре от дясната страна на отбраната при загуба на топката. В противен случай това оставяло Жул Кунде сам.

След думите на Дешан, и Варан се е обърнал към съотборниците си, казвайки следното: "Намираме се на осминафинал на световно първенство, живеем мечтата си, но тази мечта може да свърши във всеки момент, ако продължаваме в същия дух". А ето кой свой играч Дешан скастри открито и защо

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички