Лаутаро Мартинес се закани на Мексико: Аржентина е готова и мотивирана!


Лаутаро Мартинес се закани на Мексико: Аржентина е готова и мотивирана!
Снимка: Getty Images

2139 0

Един от лидерите на националния отбор на Аржентина - Лаутаро Мартинес, взе участие в пресконференцията преди мача на "гаучосите" с Мексико от група "C" на Световното първенство по футбол в Катар.

Нападателят на италианския Интер заяви, че "гаучосите" се чувстват мотивирани и готови за предстоящата среща след изненадващата загуба от Саудитска Арабия в първия мач с 1:2.

"Няма никакво напрежение, защото Аржентина е готова и мотивирана за сблъсъка. Ние вярваме в себе си и сме уверени в успеха - играчи, треньорски щаб, всички сме готови. Да, бяхме тъжни след загубата от Саудитска Арабия, но сега мислим само и единствено за Мексико", каза пред медиите Лаутаро Мартинес.

Загубата на Аржентина от "зелените соколи" шокира цялата футболна общност. Лаутаро Мартинес обаче бе под светлината на прожекторите, тъй като негово попадение бе погрешно отменено от ВАР поради засада.

Ако Аржентина иска да запази шансовете си за победа на Мондиала, то страната трябва задължително да търси победа срещу Мексико. Двата тима ще се изправят един срещу друг утре (26 ноември) от 21:00 часа (българско време).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички