Кристиано Роналдо отиде на пресконференция и му се наложи да дава обяснения, поясни и за случката с Бруно Фернандеш


Кристиано Роналдо отиде на пресконференция и му се наложи да дава обяснения, поясни и за случката с Бруно Фернандеш
Снимка: Getty Images

6068 0

Старши треньорът на Португалия - Фернандо Сантош, даде пресконференция пред журналисти в Катар, на която изненадващо се появи и звездата на тима - Кристиано Роналдо. "Мореплавателите" са в Група "Н" на Мондиал 2022 в компанията на Уругвай, Южна Корея и Гана. Първият сблъсък е срещу Гана - 24 ноември (18:00 ч.).

Логично, CR7 веднага бе попитан дали според него прословутото му интервю с Пиърс Морган, което разтърси Манчестър Юнайтед през миналата седмица, е било излъчено в най-подходящия момент:

"Таймингът си е винаги тайминг. От ваша гледна точка е лесно да видите как можем да си го избираме. Понякога пишете истини, понякога пишете лъжи. Не трябва да се притеснявам какво мислят другите. Говоря тогава, когато поискам. Треньорски щаб, съотборници - всички, които ме познават, знаят какво мисля. Познават ме откакто бях 11-годишен, така че не мисля, че критиките към мен ще повлияят на останалите", отсече Роналдо в отговор, цитиран от "Footmob".

Кристиано бе запитан и за случката с Бруно Фернандеш, която накара феновете да си мислят, че между двамата съотборници има сериозно напрежение: "Просто се шегувахме с Бруно, с когото имаме отлични взаимоотношения. Полетът му беше закъснял и го попитах дали е трябвало да пристигне с лодка. Беше просто шега", поясни 37-годишният лидер на Португалия.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Бернардо Силва и Фернандо Сантош се обединиха около Кристиано Роналдо (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички