В Рома си признаха: Няма как да вземем Кристиано Роналдо


В Рома си признаха: Няма как да вземем Кристиано Роналдо
Снимка: Getty Images

1625 0

Шефът в Рома – Тиаго Пинто, потвърди, че римският гранд няма никакъв интерес в това да закупува Кристиано Роналдо. 37-годишният португалец ще напусне на 99,9% Манчестър Юнайтед, след като даде скандално интервю пред Пол Пиърс, с което разтърси футболната общественост.

Самият играч не може да се утвърди в отбора на Ерик тен Хаг в хода на сезона и е спряган за напускане на „Олд Трафорд“, което по всяка вероятност ще се случи още през зимата. Именно заради това започнаха слухове, че Жозе Моуриньо може да заработи повторно с Роналдо, след като двамата бяха заедно в Реал Мадрид, но Пинто потвърди, че това няма как да се случи.

„Истината е, че никога не е имало възможност да вземем Кристиано. Тези спекулации не знам дори откъде тръгнаха, тъй като в Италия не спряха да говорят за това. Разбирам, че с Моуриньо са работили заедно, но Кристиано няма как да дойде в Рома“, потвърди директорът на „джалоросите“.

По време на интервюто пред Talk TV Роналдо потвърди, че се чувства предаден от шефове и треньори в Ман Юнайтед, включително и от Тен Хаг. Самият играч призна, че не уважава Тен Хаг и не вижда никакъв прогрес в англичаните в последните 13 години. А защо Ибра защити Кристиано за спора му с Рууни, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички