Разкритие: Уникалната снимка на Лео Меси и Кристиано Роналдо е умел фотошоп? (ВИДЕО)


Разкритие: Уникалната снимка на Лео Меси и Кристиано Роналдо е умел фотошоп? (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

4117 0

Събота вечер беше много емоционална за феновете на футбола и по-специално на двама от най-великите играчи в историята Лео Меси и Кристиано Роналдо.

Луи Витон излезе с невероятна снимка на двете легенди, играещи шах върху куфарчето, съдържащо трофея от Световното първенство. Кадърът за минути "взриви" мрежите и стана тема номер 1 онлайн.

За съжаление на всички привърженици обаче, по всичко личи, че фотосът е умел фотошоп. Брандът публикува видеа с кратки интервюта на аржентинеца и португалеца при подготовката за заснемането.

От клиповете се забелязва, че в момента, в който двамата позират на масата, те стоят самостоятелно, а не заедно. Този факт предизвика редица коментари на наблюдателни и разочаровани запалянковци.

Предполага се, че дори двете фотосесии не са направени в един и същи ден, имайки предвид различните начини, по които е облечена фотографката. 

Съществува и друга теория сред феновете, а именно, че това е трик на Луи Витон, с който компанията иска да предизвика скандал, преди да разкрие и заветния кадър на двамата най-добри заедно.

Ето защо и кой съотборник на Меси му се "обясни в любов" преди Мондиала в Катар

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички