Бернардо Силва и Фернандо Сантош се обединиха около Кристиано Роналдо (ВИДЕО)


Бернардо Силва и Фернандо Сантош се обединиха около Кристиано Роналдо (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

5511 0

Две от най-значимите личности около Португалия на 22-рото Световно първенство - селекционерът Фернандо Сантош, и офанзивния футболист Бернардо Силва обсъдиха суперзвездата Кристиано Роналдо, който за пореден път ще бъде "под прожекторите" за "мореплавателите".

Легендата на световния футбол се намеси в някои скандали около клубния си Манчестър Юнайтед в последно време, като в тях участие вземат и част от съотборниците му в националния отбор. Поради тази причина Сантош и Силва обсъдиха ситуацията около Роналдо и дали външните фактори се отразяват в съблекалнята на отбора.

"Виждам Роналдо мотивиран и фокусиран, както всички останали, и той е още един, който помага на страната ни и националния отбор. Не виждам странна атмосфера или напрежение Кристиано или друг играч", сподели футболистът на Манчестър Сити, който от дълго време е свързван с Барселона. 

Селекционерът, с който Португалия спечели Евро 2016, също се обедини около мнението, че Роналдо е пълен с желание за голям успех в Катар:

"Кристиано има огромно желание да покаже футболните си качества и да поведе Португалия към световната титла. Той е човек, който винаги е гладен. Това е и причината, поради която остана на върха на футбола дълги години", обобщи Сантош.

Eто какво може да очаквате от групата на Португалия на Мондиал 2022!

В социалното пространство се появиха и видеа от тренировките на "мореплавателите", от които се забелязва и настроението на Роналдо:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички