Котка прекъсна Винисиус, пресаташето на Бразилия я изхвърли грубо и предизвикаха писъци и крясъци (ВИДЕО)


Котка прекъсна Винисиус, пресаташето на Бразилия я изхвърли грубо и предизвикаха писъци и крясъци (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1950 0

Днес (08.12) е вторият ден, в който няма мачове от старта на Световното първенство по футбол. Още утре обаче те се завръщат с пълна сила - първите два четвъртфинала. В един от тях ще участва и големият фаворит за спечелването на трофея - Бразилия.

Именно на пресконференцията на "селесао" преди този сблъсък се стигна до нестандартна случка. След нея пък пресаташето на южноамериканската държава бе сериозно нападнат в социалните мрежи. Причината за това е отношението му към котка.

Животинката се появи се появи на масата по време на пресконференцията, на която говореше младата звезда на Реал Мадрид Винисиус Жуниор. Той бе прекъснат от появата на котката и спряд а говори, след което се засмя, тъй като тя се настани много удобно на масата.

Впоследствие Винисиус продължи да говори сякаш нищо не е станало. Пресаташето обаче прецени, че трябва да се намеси. Той хвана котката с две ръце и по неособено мил начин я хвърли на земята. За щастие, котката не пострада.

Тoва действие обаче породи леки писъци от някои от журналистите, които стояха срещу двамата. Вижте ситуацията във видеото по-долу в материала.

Кога ще започнат четвъртфиналите и къде можем да ги гледаме - вижте пълната ТВ програма за Световното първенство по футбол.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички