Компания, познала шампионите през 2014 и 2018, определи, че Англия ще триумфира в Катар


Компания, познала шампионите през 2014 и 2018, определи, че Англия ще триумфира в Катар
Снимка: Getty Images

1592 0

Националният отбор на Англия бе посочен за възможен бъдещ шампион на предстоящото Световно първенство по футбол от компанията Lloyd's of London, въз основа на модел за прогнозиране, използващ колективната застрахователна стойност на играчите.

При последните две издания на шампионата на планетата компанията прави точни прогнози за бъдещия носител на трофея, като използва същия модел, който посочва Германия за победител на Мондиал 2014 и Франция за шампион през 2018-а.

Сега Lloyd's of London прогнозира, че воденият от Гарет Саутгейт тим на Англия ще победи Бразилия, а Франция, Аржентина и Испания ще се простят с надеждите си за успех.

Според анализа, подкрепен от лондонския Център по икономически и бизнес проучвания, футболистите на Англия имат най-висока застрахователна стойност от 3,17 милиарда паунда. Втори и трети се нареждат Франция (2,66 милиарда) и Бразилия (2,56 милиарда). От Lloyd's of London разкриват, че стойността се определя по различни показатели, включително възраст и възнаграждения.

Използвайки този метод, компанията прогнозира, че националният тим на Англия ще спечели класирането в група В, а в елиминациите ще отстрани Сенегал, Франция, Испания и след това Бразилия. В първият си двубой в Катар "Трите лъва" ще се изправят срещу Иран на 21 ноември. А ето какъв бонус ще получи Сайтгейт, ако направи Англия шампион. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички