Гарет Саутгейт лично е разбил мечтата на Рийс Джеймс за участие на Световното първенство


Гарет Саутгейт лично е разбил мечтата на Рийс Джеймс за участие на Световното първенство
Снимка: Gulliver/GettyImages

14624 0

Рийс Джеймс получи опустошителна новина от треньора на Англия - Гарет Саутгейт, че мечтата му за Световното първенство по футбол е приключила. Десният бек, отчаяно искаше да попадне в състава на Саутгейт за Катар въпреки контузията в коляното от миналия месец, съобщава изданието The Sun.

Положителният преглед от предните дни допълнително увеличили вярата на защитника, че може да се завърне за фазите на директните елиминации, като Джеймс бе забелязан да тича в базата Кобъм на Челси за първи път след операцията си.

Но Саутгейт се обадил на аса на "сините", за да му съобщи лично лошите новини, като му споделя, че не може да си позволи да поема риска в момент, в който цяла Англия се надява "Трите лъва" да спечелят втора Световна купа

Източник на медията споделя: " Рийс беше уверен, че ще се оправи до началото на декември. Но Гарет реши, че не може да поеме хазарта. Това е опустошителна новина за Рийс, защото той вярваше, че ще се оправи.

Джеймс получи контузията си срещу Милан на 11 октомври и от тогава е изправен пред тежката надпревара с времето, но вече му е станало ясно от къде ще гледа съотборниците си.

А ето още коя звезда на Манчестър Сити ще трепери до последно за повиквателна за Мондиал 2022

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички