Катар - Нидерландия по ТВ: Къде да гледаме двубоя от Световното първенство по футбол?


Катар - Нидерландия по ТВ: Къде да гледаме двубоя от Световното първенство по футбол?
Снимка: GettyImages

2068 0

Последният трети кръг от групите на Световното първенство съпоставя Нидерландия и Катар. Битка, която на пръв поглед е без никакъв залог за домакина на тазгодишния Мондиал и в същото време с огромен такъв за "лалетата".

Мачът за "кестенявите" обаче е въпрос на чест. Въпрос на това да се докажат пред света и своите сънародници, въпреки че нямат никакви шансове за класиране на 1/8 финалите. Катар записа 2 загуби с 0:2 от Еквадор и с 1:3 от Сенегал. В мача срещу "лъвовете от Теранга" обаче домакините отбелязаха гол, което също от една страна е историческо постижение.

Нидерландия обаче има много какво да загуби при евентуален провал. "Лалетата" са с актив от 4 точки, но с абсолютно еднакви показатели с Еквадор и само на точка пред Сенегал, който е крайно мотивиран да намери място напред.

Позитивното и за двата отбора е, че липсват контузии и техните наставници ще могат да разчитат на най-доброто, с което стартираха турнира.

Къде да гледаме мача Катар - Нидерландия

Двубоят Катар - Нидерландия, който е с начален час 17:00 ч. ще бъде предаван ПРЯКО в ефира на "БНТ 1" и "БНТ 3". Можете да проследите срещата, както и всички мачове от Световното първенство по футбол 2022 НА ЖИВО в Sportlive.bg!

Ето и пълната ТВ програма на Световното първенство по футбол

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички