Карим Бензема може да пропусне Световното първенство по футбол?


Карим Бензема може да пропусне Световното първенство по футбол?
Снимка: Guliver/GettyImages

3241 0

Носителят на "Златна топка" и най-голямата надежда на Франция на Световното първенство по футбол в Катар - Карим Бензема се е контузил по време на тренировка на "петлите", съобщава Radio Monte Carlo. Нападателят на Реал Мадрид не взе участие в срещите на "кралете" през последния един месец и по всичко изглеждаше, че ще е готов за Мондиал 2022, който стартира утре (20.11). 

Бензема излязъл на третото занимание със съотборниците си, след като пропусна първите две такива, но според RMC след първите 15 минути се виждало натоварване и накуцване с левия крак. В щаба на Дидие Дешан треперят и по отношение на Рафаел Варан, чийто проблем е сходен. 

През последните дни сериозно се тиражираше, че Бензема със сигурност ще пропусне първия мач на "петлите" срещу Австралия, а ако информацията за него е толкова сериозна , Франция ще разчита в атака на Мбапе, Жиру, Гризман и Дембеле. Всичко за сметка на това да знаем степента на контузията на Бензема, който в най-добрия случай ще трябва да чака възможността си на пейката, докато възстановяването му се развие благоприятно.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички