Какво се случва с Кристиано Роналдо? Суперзвездата не тренира с Португалия


Какво се случва с Кристиано Роналдо? Суперзвездата не тренира с Португалия
Снимка: Getty Images

3069 0

Суперзвездата Кристиано Роналдо пропусна тренировката на Португалия преди последния им мач от груповата фаза на Световното първенство срещу Южна Корея. Източник от футболната федерация на Португалия твърди, че той е работил по „специфична възстановителна програма“.

Роналдо прекрати договора си Манчестър Юнайтед по време Мондиала в Катар и в момента е без отбор. 37-годишният нападател отбеляза дузпа при успеха над Гана в откриващия им мач. След това „мореплавателите“ надвиха Уругвай с 2:0, с което си осигуриха и класиране за 1/8-финалите, като той остана близо до второто си попадение в надпреварата, но в крайна сметка първият гол във вратата на „урусите“ бе записан на името на Бруно Фернандеш.

Равенство срещу корейците в петък ще бъде достатъчна за селекцията на Фернандо Сантош  за първото място в групата, като тимът може да остане на върха и при поражение.

В част от тренировката на португалците, видяна от АФП, 21-годишният нападател на Бенфика Гонсало Рамос се присъедини към от 10 от редовните титуляри в отсъствието на Роналдо. Ако звездата не играе срещу корейците, Рамос, нападателят на РБ Лайпциг Андре Силва или Рафаел Леао от Милан ще имат възможност да стартират от първата минута.

Готов съм да бъда на терена, подобно на всички налични футболисти. Всичко зависи от треньора. От мен зависи да съм подготвен и можете да сте сигурни, че аз съм готов“, сподели Силва по време на пресконференция.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Мондиал 2022: достигнато е голямото дъно, за да се докаже, че голът е на Роналдо, а не на Бруно (СНИМКА)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички