Мондиал 2022: достигнато е голямото дъно, за да се докаже, че голът е на Роналдо, а не на Бруно (СНИМКА)


Мондиал 2022: достигнато е голямото дъно, за да се докаже, че голът е на Роналдо, а не на Бруно (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

5272 0

 

Не секва шумът около ситуация от двубоя между Португалия и Уругвай на Световното първенство 2022. Мачът завърши с успех с 2:0 за "мореплавателите" и разбира се, става въпрос за случилото се при първото попадение на европейската страна.

Тогава Бруно Фернандеш центрира към Кристиано Роналдо. Топката мина на милиметри от главата на адресата, но не бе напълно сигурно дали не го докосва. След двубоя вече ситуацията бе разгледена още повече "под лупа" и ясно си личи - контакт няма и голът трябва да е на сметката на полузащитника.

Въпреки това в социалните мрежи се появиха много любопитни снимки. На тях се промотира идеята, че всъщност има контакт между косата на 37-годишния атакуващ футболист и топката. Преобладаващото мнение обаче е, че става въпрос само и единствено за... фотошоп.

Можете да видите две от снимките, които са обвинени в сериозно преправяне, за да доказват, че попадението трябва да е за Кристиано. Особени критики получи първата прикачена, която ще видите.

А ето и разказ от първо лице: топката "проговори" дали е докоснала Роналдо (СНИМКА).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички