"Marca" хвърли бомба: Кристиано Роналдо си намери нов клуб, ще печели по 200 милиона евро на сезон!


"Marca" хвърли бомба: Кристиано Роналдо си намери нов клуб, ще печели по 200 милиона евро на сезон!
Снимка: Getty Images

4870 0

 

Португалската звезда на световния футбол - Кристиано Роналдо, е все по-близо до подписването на договор с клуба от Саудитска Арабия Ал-Насър, съобщава известното испанско издание "Marca" във водещия си материал на 30 ноември.

Твърди се, че съвсем скоро CR7 ще се обвърже с тима за срок от 2 години и половина, което ще му донесе приходи от заплата и реклами в размер на 200 милиона евро на сезон!

Допълва се още, че самият Роналдо е решен да напусне европейската сцена, тъй като офертите на отборите от Стария континент към него, включително и тези от американската Мейджър Лийг Сокър (МЛС), дори не се доближават до предложението на саудитите.

Припомняме, че Кристиано официално се превърна в свободен агент, след като интервюто, което даде пред Пиърс Морган, накара Манчестър Юнайтед да потърси прекратяване на договора му. Впоследствие бе обявено и от двете страни, че постигнатото споразумение е по 'взаимно съгласие'.

Старши треньор на Ал-Насър е 58-годишният французин Руди Гарсия. Тимът е шампион през миналия сезон, а през настоящия е на втора позиция с актив от 19 точки след 8 изиграни кръга - на 3 зад лидера Ал-Шабаб. Отборът играе мачовете си на стадион, който е с капацитет от 25 000 места.

ВИЖТЕ ОЩЕ - Всички говорят за Роналдо, но не се вслушват внимателно в ТЕЗИ думи на Бруно (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички