Испански национал за Мароко: Труден съперник, имат страхотни играчи


Испански национал за Мароко: Труден съперник, имат страхотни играчи
Снимка: Getty Images

1295 0

Испания ще играе срещу Мароко на 1/8-финалите на Световното първенство в Катар. Двубоят между двата тима е във вторник.

Един от футболистите, които говориха на пресконференция преди мача срещу „Атласките лъвове“ е халфът на Манчестър Сити Родри. На Мондиала обаче Луис Енрике го използва като централен защитник.

Той сподели, че „Ла Фурия Роха“ си е взела необходимите поуки от поражението с 1:2 от Япония. В един момент от развитието на последните мачове от груповата фаза съществуваше реална заплаха иберийците дори да се простят с шампионата при загуба от „самураите“.

Започва нова фаза от турнира. Винаги правим анализ за това какво можем да подобрим, дори след мачовете, когато сме играли добре“, заяви цитираният от „Ройтерс“ Родри

Онзи ден нямаше много неща за подобряване, защото беше 10-минутен колапс и това е, което трябва да поправим. Бяхме предупредени, че това не може да се случи отново. Треньорът беше ясен, играчите поеха отговорност и ние тренираме, искаме да сме в следващия кръг и знаем, че можем да го направим“, продължи асът на Испания.

Мароко имат много качествени играчи и се представят много добре като колектив, ще бъде много труден и равностоен мач. Те победиха Белгия. Трябва да имаме добър ден, за да спечелим. Зиеш е страхотен играч, играе много добре. . . много опасен, когато стреля. Но мисля, че Мароко има страхотни играчи, не само Зиеш“, коментира Родри състава на Мароко.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Легенда на Реал за провала на Испания срещу Япония: Рискът си струваше!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички