Хърватинът Калинич: Емилиано Мартинес е най-добрият вратар във Висшата лига!


Хърватинът Калинич: Емилиано Мартинес е най-добрият вратар във Висшата лига!
Снимка: Getty Images

1834 0

Бившият вратар на Астън Вила Ловре Калинич определи бившия си съотборник Емилиано Мартинес за най-добрия на поста в английската Висша лига. Хърватия се изправя тази вечер срещу Аржентина и Мартинес в първия полуфинал на Световното първенство по футбол.

"За мен Мартинес е най-добрият вратар във Висшата лига. Той блестящо отразява дузпи. Мартинес е трудолюбив и качествен вратар. Той е истински звяр. Воин е като Перишич. В тренировките винаги дава всичко от себе си и винаги е работил страхотно", коментира Калинич, цитиран от "Sportske Novosti".

"Рядко практикувахме 11-метрови удари на тренировка, но Емилиано винаги беше добър в това. Мартинес постоянно говори преди дузпата, малко провокира играчите. Той също така е добър в играта с крака и в ситуациите един на един.

Мартинес и Ливакович се представиха най-добре в Катар. Няма обаче да гадая кой от тях ще е най-добрият накрая. Ще оставим турнирът да завърши, след което ще даваме оценки", допълни стражът на Хайдук (Сплит). А ето как Ван Гаал мотивира Мартинес без да иска в мача с Нидерландия. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички