Хърватия срещу Мароко по ТВ: Къде да гледаме срещата от Световното по футбол?


Хърватия срещу Мароко по ТВ: Къде да гледаме срещата от Световното по футбол?
Снимка: Getty Images

4179 0

Хърватия и Мароко се изправят в предпоследния мач от Световното първенство по футбол в Катар, който ще определи класиралия се на "трето място" в крайното класиране. Двата тима неочаквано се озоваха в тази фаза на надпреварата, а за тим от Африка това е същинско постижение.

Именно и Мароко е най-голямата изненада на турнира, след като още в груповата фаза се класира за елиминациите и взе на практика мястото на Белгия, а след това последователно бяха елиминирани Испания и Португалия.

Походът на африканците бе спрян от Франция на полуфиналите, където настоящият шампион се наложи с 2:0.

За Хърватия надпреварата също бе интересна, а незабравим ще остане двубоят с Бразилия, след който балканците продължиха към полуфиналите, за да премерят сили и с Аржентина, която спря "шахматистите.

Сред европейската селекция само Йосип Станишич остава под въпрос за предстоящия двубой, докато мароканците не могат да разчитат на Агер и Сес. Букмейкърите дават леко предимство на Хърватия преди първия съдийски сигнал.

Коя телевизия ще излъчи Хърватия - Мароко

Най-интересният факт около двубоя е, че това ще бъде едва втората среща между двата тима и тя ще се проведе отново на Мондиал 2022. Отболите бяха заедно в група "F" и в първия кръг направиха нулево реми, докато сега ще трябва да бъде излъчен победител, било то и след продължения или дузпи.

Двубоят е от 17:00 часа българско време и ще може да го проследите НА ЖИВО със SportLive.bg! 

Междувременно той ще бъде излъчван и по четири канала, сред които БНТ 1, БНТ 3, Нова и Диема Спорт 3.

Вижте пълната ТВ програма за Мондиал 2022!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички