Хърватия - Белгия по ТВ: Къде да гледаме двубоя от Световното първенство?


Хърватия - Белгия по ТВ: Къде да гледаме двубоя от Световното първенство?
Снимка: GettyImages

2991 0

Хърватия влиза в ожесточена битка с Белгия в опит за осигуряване на място на 1/8 финалите на Световното първенство в Катар. Във врата на двата тима от Група "F" диша Мароко, което категорично отхвърля възможност за дори най-малко отпускане на един от двата тима.

Хърватите записаха много изразителна победа с 4:1 на старта срещу Канада, което напомни за страхотното им представяне и заслужен финал на Мондиала в Русия през 2018 г.

Последния им двубой срещу Мароко обаче, завършил 0:0, постави под въпрос формата на отбора. Именно на подобни колебливи изяви се надяват белгийците, които са с точка зад първите два тима в групата. За разлика от тях обаче, равенство е достатъчно за "шахматистите" да продължат напред. Те обаче няма да излязат за такова, а за победа, заяви треньорът на отбора Златко Далич.

В историята Хърватия и Белгия са се срещали 8 пъти. Статистиката сочи абсолютно равенство при дуелите между тях - по 3 победи за двете страни и 2 равенства.

Къде да гледаме мача Хърватия - Белгия от Световното първенство?

Срещата между "шахматистите" и "червените дяволи" е с начален час 17:00 ч. и ще бъде предавана ПРЯКО в ефира на "Диема Спорт 3". Можете да проследите двубоя, както и всички мачове от Световното първенство по футбол 2022 НА ЖИВО в Sportlive.bg!

Ето и пълната ТВ програма на Световното първенство по футбол

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички