"Бяхме ядосани, това е": Куртоа отрече да е имало бой в съблекалнята на Белгия


"Бяхме ядосани, това е": Куртоа отрече да е имало бой в съблекалнята на Белгия
Снимка: Getty Images

1524 0

Вратарят на Белгия Тибо Куртоа отрече информациите за раздор в отношенията между съотборниците му на Световното първенство в Катар. "Червените дяволи", които завършиха трети на Мондиал 2018, са на прага на отпадане от тазгодишния турнир след загуба от Мароко.

Още след мача с Мароко бранителят на тима Ян Вертонген направи пиперлив коментар, с който се заяде с Кевин де Бройне. Вертонген направи препратка към изказването на Де Бройне, че отборът е твърде стар и няма шансове да се бори за световната титла.

След това пък се появиха информации, че се е стигнало до бой в съблекалнята на Белгия, в който са били замесени най-големите звезди на отбора. След това пък излезе информация, че три двойки белгийски национали не си говорят от години.

Тибо Куртоа обаче е категоричен, че подобни информации не отговарят на истината. "Сега никой не е щастлив, но смятаме, че ще спечелим в четвъртък и ще преминем в следващата фаза. Това е футбол, всичко може да се случи, но ние ще дадем всичко от себе си", започна Куртоа.

"В съблекалнята след мача с Мароко бяхме ядосани заради поражението, разочаровани сме от резултата. Тези статии за конфликти в белгийския национален отбор са неверни. Проблемът е, че хората винаги приемат всичко за истина", добави още той пред RMC Sport.

В двубоя срещу Мароко Тибо Куртоа имаше вина при втория гол, за което получи не малко критики от различни посоки. В хода на мача обаче Куртоа показа, че има "лед във вените" с уникален финт (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички