Хари Магуайър: Различно е от Мондиал 2018, сега наистина вярваме, че ще спечелим


Хари Магуайър: Различно е от Мондиал 2018, сега наистина вярваме, че ще спечелим
Снимка: Getty Images

1382 0

Един от лидерите в отбраната на Англия Хари Магуайър говори преди четвъртфиналния сблъсък за тима срещу Франция, част от Световното първенство по футбол. Двата тима се изправят един срещу друг в събота, 10-и декември, от 21:00 часа българско време.

Магуайър призна, че в отбора му наистина вярват, че могат да спечелят Световното, както и че ситуацията е различна в сравнение с Мондиал 2018, когато "трите лъва" отпаднаха на полуфиналите.

"Мисля, че има много разлики в състава, който бе през 2018, както и настоящия - наистина вярваме, че е възможно. Каквото и да се бе случило в този полуфинал, знаехме, че ще се върнем и всички ще ни определят като герои. Бяхме щастливи, че сме стигнали дотам.

Сега обаче се смята, че трябва да спечелим този турнир. Това е добра промяна в нагласата. Разбира се, знаем колко трудно ще бъде. Мисля, че има още пет или шест отбора със същите нагласи. През 2018 година обаче сякаш не вярвахме, че ще спечелим" - сподели Магуайър.

Добра новина за Гарет Саутгейт е, че голяма звезда на Англия се завърна в състава на Мондиал 2022.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички