Федерацията на Португалия не издържа: поредният слух за Роналдо бе разбит


Федерацията на Португалия не издържа: поредният слух за Роналдо бе разбит
Снимка: Getty Images

48714 0

Футболната федерация на Португалия решиха да опровергаят един от многото слухове, които се появяват около Кристиано Роналдо. Нападателят бе обвиняван в неподчинение, нежелание да участва в състава като резерва и дори се твърдеше, че заплашил, че ще напусне Катар, ако не е титуляр. Всичко това след осминафинала от Световното първенство по футбол срещу Швейцария.

Всичко това бе разбито на пух и прах с официално съобщение от федерацията. Ето и какво гласи то:

 

"Новините, публикувани този четвъртък, съобщават, че Кристиано Роналдо е заплашил да напусне националния отбор по време на разговор с Фернандо Сантос, националният треньор.

Федерацията уточнява, че в нито един момент капитанът на националния отбор Кристиано Роналдо не е заплашвал да напусне националния отбор по време на стажа в Катар.

Кристиано Роналдо допринася с уникален опит всеки ден в услуга на националния отбор и страната. Той трябва да бъде уважаван, засвидетелствал е за безспорната степен на отдаденост към националния отбор.

Между другото, степента на отдаденост на играча с най-много мачове от Португалия отново беше демонстрирана - когато се наложи - при победата срещу Швейцария на осминафиналите на Световното първенство през 2022 г.

Националният отбор - играчи, треньори и федерацията - е, както беше от първия ден, напълно отдаден и ентусиазиран в това да сътвори най-успешното представяне на страната на световно първенство" - написаха от федерацията.

 

Кога е четвъртфиналът за "мореплавателите" и къде можем да гледаме всички мачове - вижте в пълната ТВ програма за Световното първенство по футбол по дати и часове.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички