Хари Кейн: Този път може да направим финалната стъпка


Хари Кейн: Този път може да направим финалната стъпка
Снимка: Getty Images

1189 0

Една от най-големите звезди на английския национален отбор - Хари Кейн, говори преди началото на Мондиал 2022, в който "трите лъва" отново влизат с големи очаквания. Самият голмайстор на Тотнъм е оптимист за представянето на родината му на форума, а мнението си сподели пред BBC.  

"Представяме се добре на тази големи турнири и ни остава само още една стъпка. Този път може да я направим. Това е вълнуващо, странно, ще играем на всеки 5-6 дни. Вълнението властва над всички наоколо. Щастливи сме да бъдем тук и да започнем да тренираме от утре", обясни стрелецът пред великобританската медия.

"Трябва да се подготвим за изключително кратък период. Винаги е различно за големите турнири. Опитваме да не мислим за далечните събития, които ни предстоят. Разбира се, спечелването на турнира е голямата ни цел и мечта.

Ще бъде изключително трудно. Трябва да се подготвим добре и се вълнуваме преди старта", обясни опитният футболист, който подчерта и краткия срок между последните мачове за първенство и тези от Мондиала.

"Трите лъва" попаднаха в група с Иран, САЩ и Уелс, като англичаните ще стартират срещу първата държава в откриващия двубой от група "В".

Ето какво може да очаквате от Англия на Мондиал 2022!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички