Принц Уилям изпрати Англия на Мондиала в Катар с послание


Принц Уилям изпрати Англия на Мондиала в Катар с послание
Снимка: Getty Images

908 0

Принц Уилям предаде на звездите на Англия техните номера на състава на Световното първенство по футбол и отправи просто съобщение до Трите лъва: " Цялата страна е зад вас. Всички ви подкрепяме. Забавлявайте се!"

Момчетата на Гарет Саутгейт се срещнаха с бъдещия крал преди да отлетят за Катар, за да започнат одисеята на Световната купа в Близкия изток, започвайки своя турнир срещу Иран.

Селекционерът на английския национален отбор изнесе вълнуваща реч на своите играчи, призовавайки ги да пишат история, докато той и неговият щаб разкриха номерата на футболистите за световните Финали. А президентът на ФА, принцът на Уелс, беше на разположение, за да помогне при връчването им и да каже няколко думи.

Англия влиза в Световното първенство в лоша форма след шест мача без победа и отпадане от турнира Лига на нациите, но е решена да се върне с гръм и трясък.

"Трите лъва" излетяха за Катар тази сутрин със самолет, наречен "Rain Bow". Наименованието е свързано с ЛГБТ-общността, а Англия и още няколко страни се обявиха против репресивните закони и отношението към "различните" в държавата-домакин.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички