Грозната гавра на Рюдигер срещу Япония, която му излезе през носа (ВИДЕО)


Грозната гавра на Рюдигер срещу Япония, която му излезе през носа (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

19426 0

Един от големите фаворити Германия преживя истински крах на старта на Световното първенство по футбол в Катар, след като допусна кошмарен обрат срещу Япония в първия си мач. Бундестимът подцени японския тим, а това най-явно се видя в надменното поведение на Антонио Рюдигер.

При резултат 1:0 в полза на Германия Антонио Рюдигер си позволи да направи много неуважителен жест към съперника. В 64-ата минута неуморните японци опитаха атака през десния фланг, но топката бе поведена дълго и се насочи към аутлинията.

Виждайки, че топката ще напусне игра, Рюдигер реши да се подиграва с японския си опонент и започна да бяга до него с високо вдигнато коляно. Това обаче му излезе през носа само 15-на минути по-късно, когато започна обратът на Япония.

Video edited on Kapwing

В социалните мрежи се появиха множество коментари, че "който се смее последен, се смее най-добре". След последния съдийски сигнал Рюдигер, който иронизира японския тим, бе с ръце на кръста и невярващ какво се е случило на отбора му. За Германия задачата за излизане от групата се усложни значително, тъй като предстои тежък мач срещу Испания.

След края на мача Рюдигер отнесе остри критики от бивш национал на Германия заради подигравателното му поведение (подробности четете в линка).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички