"Той дори се смееше, но сега само един отбор се смее" - Антонио Рюдигер отнесе жестоки критики от бивш национал на Германия (ВИДЕО)


"Той дори се смееше, но сега само един отбор се смее" - Антонио Рюдигер отнесе жестоки критики от бивш национал на Германия (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1766 0

Бившият национал на Германия Дитмар Хаман разкритикува много сериозно защитника Антонио Рюдигер, след като Бундестима допусна обрат от 0:1 до 2:1 срещу Япония в първия си мач от Мондиал 2022.

Хаман изрази мнение, че Рюдигер се е държал много непрофесионално в 64-ата минута, когато при резултат 1:0 гардира една топка, за да излезе в аут, но започна да тича по подигравателен начин. 

"Рюдигер знае, че топката ще излезе в аут, но въпреки това започва да си вдига краката по този начин. Никога не трябва да се подиграваш на опонента, защото в даден момент това винаги се връща към теб самия", каза Хаман в коментар пред "RTE" и допълни:

"Мисля, че това беше много непрофесионално от страна на Рюдигер. Арогантно дори. По никакъв начин не може да се защитава такова поведение. Той дори се смееше, но сега само един отбор се смее... Трябва да показваш респект, това е в духа на играта. Той не уважава противника и плати цената за това!".

ВИЖТЕ ОЩЕ - За пример! Японските фенове почистиха стадиона след боя над Германия (СНИМКИ)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички