Героят на Гана от Мондиал 2010: Искаме отмъщение, това ни мотивира!


Героят на Гана от Мондиал 2010: Искаме отмъщение, това ни мотивира!
Снимка: Getty Images/Guliver

1713 0

Легендарният ганайски футболист - Асамоа Гиан, върна времето назад, спомняйки си за четвъртфинала на Мондиал 2010 между Гана и Уругвай, като надъха настоящия състав на "черните звезди" преди битката с "урусите" в групите на Световното първенство по футбол в Катар.

"Когато теглиха жребия и видяхме Уругвай в групата на Гана, единственото нещо, което мислеха хората, беше отмъщението. Искаме отмъщение, това ни мотивира! Хората по целия свят знаят какво се случи. Това е минало ми, но аз съм човек и не излиза от съзнанието ми", призна Гиан пред BBC.

"Играхме с Южна Корея и Португалия, но най-важният мач за Гана е срещу Уругвай. Това трябва да е в съзнанието на всеки, който отива за отмъщение. Целта ни е да се класираме за следващия етап на състезанието", добави още ганаецът.

Цяла Гана ще стиска палци на своите срещу Уругвай тази вечер (2 декември). "Черните звезди" ще търсят мъст за онази прословута игра с ръка на Суарес, а повече за този незабравим момент на световни финали прочетете в ТОЗИ МАТЕРИАЛ.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички