Гризман се оказа страстен фен на отбор, който е пред отпадане на Мондиал 2022


Гризман се оказа страстен фен на отбор, който е пред отпадане на Мондиал 2022
Снимка: Getty Images

1538 0

Нападателят на Франция Антоан Гризман разкри, че следи отблизо тима на Уругвай и се надява селекционерът Диего Алонсо класира "урусите" за осминафиналите на Световното първенство по футбол. Той се писа като фен на Уругвай, чийто отбор е близо до елиминация, след като загуби от Португалия в понеделник.

"Гледах целия мач с напрежение. Надявам се да се класират… Давай, Уругвай!", каза футболистът на Атлетико (Мадрид) пред ESPN. Той каза, че се гордее с бившия си съотборник Диего Годин, който се възстанови навреме за турнира от контузия на коляното.

"Видях го в Мадрид да работи здраво. Болят го много колената, но в крайна сметка той е тук и това ме изпълва с гордост", каза французинът.

31-годишният Гризман наскоро разказа за страстта си към южноамериканската страна. Той заяви, че пие всеки ден чай мате, яде типичния за Уругвай "дулсе де лече" (б. а. - сладък крем), слуша уругвайска музика и е голям фен на Пенярол.

Тимът на Уругвай ще играе срещу Гана във финалния си мач в Група "H" днес. Отборът има само една точка, като все още не е вкарал гол и се нуждае от победа, за да има шанс да продължи напред в Катар. А ето кой съотборник на Гризман заяви, че възприема футбола като работа. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички