Гана - Уругвай по ТВ: Къде да гледаме мача на Световното първенство по футбол?


Гана - Уругвай по ТВ: Къде да гледаме мача на Световното първенство по футбол?
Снимка: Gettymages

2460 0

Световното първенство по футбол 2022 в Катар продължава днес с последните мачове от груповата фаза на надпреварата, които обещават интригуващи сблъсъци и обрати преди елиминациите. Особено вълнуваща е битката за второто място в група H, където три отбора имат шансове - Гана, Уругвай и Южна Корея.

Гана и Уругвай в директен спор за класиране към елиминациите

В подреждането Португалия е лидер с шест точки, следвана от тима на Гана с три пункта, а Южна Корея и Уругвай са трети и четвърти с по една точка. И докато шансовете на корейците са сведени до минимум предвид мача си срещу Португалия, то Гана и Уругвай влизат в директен спор за второто място.

Коя телевизия ще излъчи Гана - Уругвай

Уругвай се нуждае от задължителна победа срещу Гана, която ще ги класира за 1/8-финалите. Ганайският тим обаче ще иска да съхрани второто си място, като не допусне поражение срещу урусите. Сблъсъкът се очаква с изключителен интерес заради огромния залог пред двата тима и шансовете им за класиране.

Мачът между Гана и Уругвай е предвиден да започне в 17 часа българско време, като ще бъде излъчен пряко в ефирите на Diema Sport и Diema Sport 3. Освен това можете да следите сблъсъка Гана - Уругвай НА ЖИВО в SportLive.bg!

Ето и пълна ТВ програма за Мондиал 2022!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички