Гарет Бейл след гола си срещу САЩ: Чувството беше страхотно, но бих го заменил за...


Гарет Бейл след гола си срещу САЩ: Чувството беше страхотно, но бих го заменил за...
Снимка: Getty Images

1813 0

Звездата на националния отбор на Уелс - Гарет Бейл, заяви, че е страхотно да вкараш гол на световно първенство, но и че би заменил всяко свое лично постижение за отборен успех! Късно снощи (21 ноември) той се разписа от дузпа за 1:1 срещу САЩ и така "драконите" спечелиха точка в първия си мач на най-голямата "сцена" от 1958 насам.

"Нямах абсолютно никакво съмнение, че ще вкарам дузпата. Направих го и чувството беше страхотно, но бих го заменил за три точки, честно казано", не скри Бейл в коментара си след срещата.

"Не изиграхме добро първо полувреме и те доминираха. Старши треньорът обаче ни изнесе отлична реч на почивката и нещата се промениха. Излязохме на терена готови за битка, както го правим по принцип. Показахме характер и се надявам да го направим и в следващия мач", допълни още той.

Гарет Бейл призна, че се е уморил в края на двубоя, но това няма никакво значение, когато играеш за страната си: "В края наистина се уморих, но девет минути добавено време наистина са много. Нямам идея откъде дойде то. Когато обаче защитаваш националната фланелка, намираш сили дълбоко в себе си и довършваш започнатото".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - "Всички в тима са разочаровани" - коментарът на треньора на САЩ след 1:1 срещу Уелс!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички