Гаф: В опит да се защити от обвинение на австралиец, Жиру го обърка със съотборник


Гаф: В опит да се защити от обвинение на австралиец, Жиру го обърка със съотборник
Снимка: Getty Images

1776 0

Истинска каша стана в последните 24 часа между лагерите на Франция и Австралия, които се срещнаха в груповата фаза на Световното първенство по футбол.

Първоначално, нападателят на "кенгурутата" Джейсън Къмингс разказа, че след мача на своя тим с "петлите" е опитал да си размени фланелката с някой измежду Килиан Мбапе и Оливие Жиру. Първият обаче е отказал да се види с него, а вторият е минал покрай него, правейки се, че не разбира какво му говори. Къмингс е говорил на английски, език, който Жиру знае, тъй като дълго време игра във Висшата лига.

Днес френската звезда реши да опровергае обвиненията към него, като докаже, че размяна на фланелки между него и Къмингс е имало. Той публикува тениската на австралийски национал и написа на английски: "Как е моят английски, приятел ?". Жиру добави смеещи се човечета и знамената на Австралия и Франция към своята публикация.

Любопитното в цялата ситуация е, че фланелката, която френският ас е получил, не е тази на Къмингс, а на съотборника му Джаксън Ървайн. Именно него е тагнал футболистът на Милан, за да го пита за своя английски. Ето какво се оплака Къмингс по-рано.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички