Австралиец с фрапантен коментар за Лионел Меси: За мен НЕ е чест да играя срещу него


Австралиец с фрапантен коментар за Лионел Меси: За мен НЕ е чест да играя срещу него
Снимка: Getty Images

3120 0

Австралия съумя да се класира за осминафиналната фаза на Световното първенство по футбол. Там "кенгурата" ще срещнат Аржентина, а Лионел Меси и компания са считани за един от основните фаворити за спечелването на турнира.

Австралийският защитник Милош Дегенек обаче изненада с изказване, заявявайки, че не би било чест да играе срещу Лионел Меси. Той добави, че аржентинският капитан е просто човек като "всички нас".

"Винаги съм харесвал Меси, мисля, че той е най-великият, който е играл в тази игра. Само че за мен не е чест да играя срещу него, защото той е просто човек, както всички нас. Чест е да си на осминафинал на световно първенство. Това е честта сама по себе си", каза Дегенек пред медиите.

"Трябва да вярваме и да сме уверени в способностите си, за да спрем всяка атака. Дали това ще бъде възможно или не, не съм сигурен, но знам, че ще дадем 110%, за да спрем всичко, което върви към вратата на Мати Райън", добави още бранителят.

Мнозина футболисти биха завидели на Дегенек, че ще сподели един терен заедно с Лео Меси, но изглежда него това не го интересува. Австралия излиза срещу Аржентина в събота (3 декември).

ВИЖТЕ ОЩЕ: Войчех Шчесни обясни как е спасил дузпата на Лионел Меси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички