Оливие Жиру и Килиан Мбапе пренебрегнали австралийски играч на Световното първенство


Оливие Жиру и Килиан Мбапе пренебрегнали австралийски играч на Световното първенство
Снимка: Getty Images

2449 0

Един от нападателите на Австралия се оплака от неспортсменско поведение от страна на звездите на Франция - Оливие Жиру и Килиан Мбапе. Това се случило след откриващия двубой между двата тима на Световното първенство по футбол в Катар. Срещата завърши след голово шоу от страна на "петлите", а футболистът на "кенгурата" Джейсън Къмингс логично е пожелал тениската на играча на Милан, тъй като той отбеляза 2 попадения тогава. 

"Жиру мина покрай мен, правейки се, че не говори английски"

Това разказва австралийският играч пред местни медии, което е меко казано странно твърдение, тъй като Оливие игра в Англия за Арсенал и Челси в периода 2012-2021 година. 

Преди него, Къмингс е преживял още едно разочарование - този път от най-добрия футболист на Мондиал 2022 за "трикольорите" - Килиан Мбапе. Секунди след последния съдийски сигнал, футболистът на "Socceross" е изтичал до Мбапе и го е помолил да сменят фланелките си, а той му е отвърнал: " Ще се видим в съблекалнята". Австралийският играч търпеливо в изчакал суперзвездата, но следа от него е нямало, а веднага след това е станало и това с Оливие Жиру. Все пак, Жулс Кунде е бил футболистът, който е успял да отсрами Франция.

А ето какво са казали Килиан Мбапе и Дидие Дешан в съблекалнята на почивката във финала на Мондиал 2022, когато "петлите" изоставаха с два гола от Аржентина, но все пак успяха да докарат срещата до дузпи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички