Звездата-сензация на Нидерландия готова да замести Роналдо в Юнайтед: Ще си помисля


Звездата-сензация на Нидерландия готова да замести Роналдо в Юнайтед: Ще си помисля
Снимка: Getty Images

1922 0

Нападателят на Нидерландия Коди Гакпо определено е един от нападателите, които хващат окото на Световното първенство по футбол. Той се състезава за ПСВ Айндховен и показва отлична форма и на клубно, и на национално ниво.

23-годишният състезател е свързван с трансфер в различни европейски грандове, а сред тях е и Манчестър Юнайтед, където Ерик тен Хаг с удоволствие би работил с поредния привлечен от нидерландския елит играч. Той би бил заместник на Кристиано Роналдо, с когото "червените дяволи" се разделиха съвсем наскоро.

Самият Гакпо каза обнадеждаващи за феновете на Юнайтед и за Тен Хаг думи, когато бе запитан за негов трансфер през януари:

"Каквото трябва да стане, ще стане. Представи си, че от РКК Валвейк искаш да отидеш в ПСВ, но клубът не идва за теб. Тогава се паникьосваш. Мислех си за Манчестър Юнайтед, но когато трансфер не се осъществи, не знаех какво ще се случва.

И започнах да имам съмнения. Лийдс Юнайтед се появи. Трябваше ли да отида? Е, сега чакам, за да видя всичко. Не съм чул нищо от Манчестър Юнайтед засега. Ако дойдат, ще си помисля. При тези решения искам помощ от Господ. Питам го кое е най-доброто решение" - сподели Гакпо.

Както е известно, Нидерландия ще играе на четвъртфиналите срещу Аржентина. Кога са всички срещи и къде можем да ги гледаме - вижте в пълната ТВ програма за Световното първенство по футбол по дати и часове.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички