Легендата Роналдиньо: Моят скъп приятел Меси ще унищожи Франция


Легендата Роналдиньо: Моят скъп приятел Меси ще унищожи Франция
Снимка: Getty Images

4677 0

Легендата на Бразилия Роналдиньо Гаучо е на мнение, че Аржентина ще спечели световната титла във финала на Световното първенство по футбол. Съперник на "гаучосите" на 18 декември ще бъде отборът на Франция.

Той бе запитан за подкрепата си за Аржентина в полуфинала срещу Хърватия, когато само Пеле го подкрепи, но други в Бразилия го осъдиха.

"Пеле и аз сме достатъчни. Как можех да седя с каменно лице, докато наблюдавам спектакъл? Разбира се, подкрепях своите приятели. Никой не може да ме спре да правя това", каза Роналдиньо, цитиран от rg.ru.

"Моят скъп приятел Меси е повече от футболист. Държа на нашите отношения и винаги се старая да му предам частица от моята енергия. Определено искам да се кача при него след финала и да го поздравя", допълни бившата звезда на Барселона.

Запитан дали е толкова убеден в успеха на Аржентина, бившата "десетка" заяви: "Не се съмнявам и за минута. Меси ще унищожи Франция. Резултатът ще бъде в полза на аржентинците, те ще спечелят Световното първенство. Франция да спечели? Не!". А ето кой световен шампион нападна Аржентина заради играта им.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички