Игралият срещу Лео Меси и Кристиано Роналдо Джак Уилшър определи кой е по-добрият от двамата


Игралият срещу Лео Меси и Кристиано Роналдо Джак Уилшър определи кой е по-добрият от двамата
Снимка: Getty Images

2785 0

Вечният спор кой е по-велик между двамата най-големи футболисти на нашето време - Лео Меси и Кристиано Роналдо, никога няма да приключи, а правилен отговор за двете страни просто не съществува.

Безбройните успехи аржентинеца и португалеца трудно могат да бъдат сранявани. Все пак, Меси може да направи сериозна крачка напред в спора в неделя (18.12), когато той и Аржентина излизат срещу Франция в битка за мечтания трофей от Световното първенство в Катар.

Бившият футболист на Арсенал - Джак Уилшър, е един от многото, дали мнение по въпроса Меси - Роналдо. Англичанинът прекрати знаменитата си кариера на едва 30 години това лято, но през нея е имал честта да се изправи и срещу двамата най-велики. Той разкри кой според него заема първото място в спора.

"Дебатът Меси срещу Роналдо отново излезе на преден план по време на Световното първенство. Аз уважавам напълно Роналдо, но Меси е нещо различно. Неговите умения и интелигентност са плашещи", заяви Уилшър пред "The Sun", давайки своя вот в легендарния спор.

Ето кой измежду Лео Меси и Килиан Мбапе ще подкрепи президентът на ПСЖ на финала

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички