Джентълменът Модрич изуми: Надявам се Меси да спечели Световното


Джентълменът Модрич изуми: Надявам се Меси да спечели Световното
Снимка: Guliver/GettyImages

1131 0

Капитанът на Хърватия Лука Модрич направи малко изненадващо изказване след загубата на своя тим от Аржентина. В първия полуфинал на Световното първенство по футбол финалистът от Мондиал 2018 отстъпи с 0:3 и отпадна на крачка от финала.

"Надявам се, че Меси ще спечели Световното първенство по футбол. Желая му успех във финала. У него има величие", заяви звездният халф, цитиран от "Depor".

Taзи вечер ще се реши съперникът на Аржентина във финала. Той ще бъде един измежду Мароко и Франция. решителният мач за титлата в Катар е на 18 декември.

Иначе, изказването на Модрич е любопитно от 3 гледни точки. Първо, той е играч на Реал Мадрид, който е основният съперник на Барселона. Както е известно, Меси игра дълги години за каталунците и беше техен капитан. Второ, хърватинът игра дълги години с основния съперник на Меси - Кристиано Роналдо.

И трето, "гаучосите" току-що убиха мечтата на хърватите за световен триумф. А ето какво каза за съдията на мача по-рано Модрич

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички