Лука Модрич бесен на съдията след Хърватия 0:3 Аржентина: Той е един от най-лошите, които познавам


Лука Модрич бесен на съдията след Хърватия 0:3 Аржентина: Той е един от най-лошите, които познавам
Снимка: Getty Images

4361 0

Капитанът на Хърватия - Лука Модрич, определено не бе доволен от решението на главния рефер Даниеле Орсато да отсъди 11-метров наказателен удар в полза на Аржентина през първото полувреме на 1/2-финала от Мондиал 2022.

"Албиселесте" се класираха за финала след победа с 3:0, но първият гол, който бе дело на Лионел Меси, падна от спорна дузпа, отсъдена за нарушение на вратаря Доминик Ливакович срещу Хулиан Алварес.

"Справяхме се добре до дузпата, която според мен не трябваше да бъде отсъждана. Половин минута по-рано имаше корнер за нас, но не ни го дадоха", каза Модрич пред "Deportv", цитиран от "Bolavip" и допълни по адрес на италианеца Орсато:

"По принцип не говоря за реферите, но днес е невъзможно да не го направя. Той е един от най-лошите, които познавам и нямам предвид само днес, защото и преди е свирил мои мачове и никога не съм имал добър спомен от него. Той е бедствие!".

Все пак, 37-годишният лидер на Хърватия поздрави противника: "Въпреки това, искам да поздравя Аржентина - не искам да обезценявам победата им. Те бяха по-добрият тим днес и със сигурност заслужават повече от нас да са на финал".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Ощетиха ли Хърватия? Три големи легенди казаха имаше ли дузпа за Аржентина

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички