Очакван триумф с изненадващ елемент: Меси и Аржентина чакат Франция на Световно първенство 2022 (ВИДЕО)


Очакван триумф с изненадващ елемент: Меси и Аржентина чакат Франция на Световно първенство 2022 (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

17629 0

Първият финалист на Световно първенство 2022 в Катар е ясен - Аржентина прегази Хърватия и ще има ден повече почивка и да се готви за финалната среща, която може да бетонира Лионел Меси като най-добрият футболист за всички времена. 

Има ли Меси достоен партньор в атака? Как се стигна до погрома срещу "шахматистите"? Кой ще се изправи срещу "гаучосите" на финала - Франция или Мароко? Това и още много във видеото, или просто продължете да четете: 

Аржентински мастърклас срещу Хърватия в полуфинал №1 на Световно първенство 2022 

Лионел Скалони, който отнесе много критики за слабия начин, по който менажираше мачовете на тима до момента, е голямата причина за наглед лесния начин, по който Аржентина се справи с Хърватия. Той очевидно беше гледал мача с Бразилия и не допусна грешките на Тите - насити халфовата линия с играчи, неутрализира силните страни на "шахматистите" и донесе безценната победа с ясна цел и целенасочена методика. 

Аржентина "проби" Хърватия по най-неочаквания начин - през центъра и на контраатака, намирайки дефекти в изглеждащата много силна защита на "шахматистите". Как се стигна до това - гледайте: 

Новата атомна атака на Аржентина - най-добрата в историята? 

Лионел Меси е играл редом до страхотни нападатели в аржентинския отбор - Серхио Агуеро, Гонсало Игуаин, Карлос Тевес и много други. Никога досега обаче нападението на "гаучосите" не е изглеждало толкова впечатляващо - Алварес и Меси имат общо 13 участия в головете на Аржентина помежду си, а начинът, по който комбинират, е напълно вълшебен - как се стигна до тук, гледайте в темата на деня в предаването "Точно попадение": 

Франция - Мароко - има ли шанс за изненада във втория полуфинал на Световно първенство 2022

След като фаворит №2 в турнира (преди началото) на световните букмейкъри, включително и Sesame.bg, се класира напред, е време да видим може ли и световният шампион да стори същото. Франция не беше слагана сред топ 2 на претендентите за златото, но ето че е на крачка от финала. "Петлите" се борят да станат третият отбор, съумял да защити титлата си (след Бразилия и Италия), както и първата, която го прави в настоящия формат на елиминации и 32 отбора. Мароко обаче има други планове - как ще се развие срещата - гледайте във втората част на видеото: 

Прогнози за Франция - Мароко 

Срещата е изключително сложна за прогнозиране, тъй като Франция е абсолютен фаворит да достигне финала, но в същото време Мароко не е позволил на нито един противников футболист да отбележи гол в турнира (единственото допуснато попадение е автогол). Това е гаранция за интересен двубой, като в края на предаването може да видите прогнози, направени с пазарите и отличните коефициенти на Sesame.bg - приятно гледане: 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички