Дидие Дешан засилва отговорностите на Килан Мбапе в защита на Световното първенство


Дидие Дешан засилва отговорностите на Килан Мбапе в защита на Световното първенство
Снимка: Getty Images

2233 0

Селекционерът на френския национален отбор по футбол - Дидие Дешан, коментира ситуацията в предни позиции за "петлите". Световните шампиони загубиха голямата си звезда Карим Бензема и сега специалистът акцентира върху Килиан Мбапе, който триумфира в Русия през 2018 г., а 4 години по-късно ще има и нови ангажименти на терена с националната фланелка.

"Мбапе е футболист, който се нуждае от свобода и аз съм готов да му я дам. Килиан ще може да се изявява на терена и да играе по-свободно по левия фланг.

Мбапе обаче ще има и определени отговорности в защита, които не бива да се забравят. Разбира се, той ще има по-малко от тези отговорности, отколкото играчите зад него", обясни Дешан пред "Телефут".

Надпреварата започна този следобед, а в 18:00 часа ще прозвучи и първия съдийски сигнал за двубоя между Еквадор и домакините от Катар. Надпреварата ще приключи с големия финал на 18 декември.

Франция попадна в група с Австралия, Дания и Тунис, а първия двубой ще бъде срещу островитяните във вторник.

Ето дали някой ще замени контузилия се Карим Бензема!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички